Stal 't Vijzeltje

Samen een...

Lessen met een pony/paard van Stal 't Vijzeltje.

Aan het leren omgaan met, en verzorgen van de pony's/paarden wordt bij Stal 't Vijzeltje veel aandacht besteed tijdens de les. Op die manier leert een kind (en de ouders die ik hier zo af en toe bij betrek) dat er naast het rijden nog heel veel meer te leren is over deze trouwe viervoeters.

Elke maand krijgt de klant een training in het leren longeren - werken aan de lange lijnen - grondwerk - schrik en obstakeltraining. (er worden geen springtrainingen bij Stal 't Vijzeltje gegeven.)

Met slecht weer wordt er een theorieles van een uur gegeven in de kantine.

De training gaat dus altijd door.

Ik heb er voor gekozen om niet meer dan twee personen tegelijk les te geven, op die manier kan ik mijn klanten de volle aandacht die zij verdienen geven.

Door het volgen van de lessen bij Stal 't Vijzeltje leren de klanten en ouders wat er allemaal komt kijken bij het aanschaffen en onderhouden van deze lieve dieren. Het is heel belangrijk dat de ouders voordat ze een pony/paard aanschaffen weten waar ze aan beginnen.

Als een paard ongedwongen zijn natuurlijke bewegingen kan ontwikkelen onder de ruiter, ontstaat er  ontspanning en rijplezier voor zowel het paard als de berijder zelf .

 

Stal 't Vijzeltje  |  vijzeltje@live.nl ~ Tel: 06 22362377 ~ NL04RABO0190489650 ~ Geef mens en dier plezier!
www.stalhetvijzeltje.nl www.barockpintopaarden.nl