Stal 't Vijzeltje

 

Weetjes voor de klant!

Wat leuk dat je trainingen bij Stal het Vijzeltje wilt gaan volgen.

Persoonlijke aandacht, diervriendelijk trainen en veiligheid voor klant, pony/paard staat bij mij voorop.

Voordat de klant daadwerkelijk los op een pony/paard gaat rijden krijgt hij/zij eerst een (aantal) privé trainingen aan de longeerlijn. Deze trainingen duren ongeveer een half uur.

In een training wordt er aandacht aan theorie en praktijk geschonken.

Zodra het verantwoord is krijgt de klant samen met een andere klant een training van drie kwartier zodat ik de klant optimaal kan begeleiden. Tot die tijd duurt een training een half uur. (privéles) Dag en tijd uiteraard in overleg.

Bij Stal ’t Vijzeltje worden verschillende trainingen gegeven, op deze site kunt u alle informatie hierover rustig doorlezen.

Mocht er door slecht weer niet gereden kunnen worden, wordt er theorieles gegeven (theorielessen worden indien mogelijk samen gevoegd)

Een training dient 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders wordt de les in rekening gebracht. (uitgezonderd bij ziekte)

Stal ’t Vijzeltje bevind zich bij mensen op het terrein, het is niet toegestaan daar auto’s te parkeren, te roken, op de speeltoestellen te spelen of het geitenweitje te betreden.

Honden zijn niet toegestaan.

In de kantine staat voor de kinderen altijd limonade en voor de ouders is het mogelijk om een kopje koffie/thee te drinken (zelf even klaarmaken)

Ik hoop dat we samen een leerzame maar vooral gezellige tijd tegemoet gaan.

Voor vragen kunt u altijd voor of na de training bij mij terecht.

Of gewoon via de mail of een telefoontje.

Eigen risico      

Het berijden van én omgaan met pony's en paarden brengt altijd risico's met zich mee.

Een pony/paard is van nature een vluchtdier. Bij een schrikmoment is het mogelijk dat de deelnemer ten val komt.

In de meeste gevallen loopt dit goed af, maar de kans bestaat dat de deelnemer letsel oploopt in welke vorm dan ook.

Ook tijdens het poetsen, of het aan de hand begeleiden van een pony/paard kan er iets gebeuren. De pony of het paard kan op de voet van de deelnemer gaan staan of als schrikreactie een trap geven of bijten.

Ook wanneer het, zonder kwade bedoelingen, een vlieg wilt wegjagen en het been daar voor optilt, kan de deelnemer per ongeluk geraakt worden en daardoor letsel oplopen.

De eerste lessen besteed ik veel tijd aan het informeren van de deelnemer (en ouders) over het gedrag van een pony/paard. Zo wordt het voor de ruiter duidelijk waarom bepaalde handelingen wel of juist niet in het bijzijn van een pony/paard uitgevoerd dienen te worden.

Deelname aan een training van Stal 't Vijzeltje (Claudia Vijselaar) geschiedt geheel op eigen risico. Stal 't Vijzeltje (Claudia Vijselaar) kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en/of letsel aan een ieder die een training volgt en/of aanwezig is tijdens een training van Stal 't Vijzeltje (Claudia Vijselaar) in welk vorm dan ook.

 

Stal 't Vijzeltje  |  vijzeltje@live.nl ~ Tel: 06 22362377 ~ NL04RABO0190489650 ~ Geef mens en dier plezier!
www.stalhetvijzeltje.nl www.barockpintopaarden.nl